FORGOT YOUR DETAILS?

VYTVOR ÚČET

Zásady ochrany osobných údajov

V súlade so Všeobecným nariadením o ochrane osobných údajov (nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679, ďalej len "GDPR") by sme vás radi informovali o tom,

  • aké osobné údaje zhromažďujeme,
  • na aké účely osobné údaje využívame
  • či a komu ich poskytujeme
  • aké práva máte v súvislosti so spracúvaním svojich osobných údajov,
  • akým spôsobom tieto práva u nás môžete uplatniť

Kto sme

Naša spoločnosť SPECTAR ACADEMY s.r.o. (IČO: 51474204 , https://www.spectaracademy.net) vystupuje ako tzv. prevádzkovateľ osobných údajov. Preto sme povinní vám oznámiť celý rad informácií o tom, ako s vašimi údajmi nakladáme.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

  • Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

  • Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

  • Kontaktné formuláre - nákup produktov

V prípade, že ste kúpili niektorí z našich produktov (https://www.spectaracademy.net/obchod/) spracúvame nasledujúce kategórie osobných údajov, ktoré ste nám oznámili pri nákupe:

  • identifikačné údaje (meno a priezvisko, meno firmy, IČO, DIČ, IČ DPH)
  • adresné údaje (adresa miesta trvalého pobytu, adresa firmy, kraj, emailová adresa, telefón)
  • popisné údaje (akademický titul)

Zdrojom osobných údajov sú naše formuláre pri nákupe produktu, vyplnené priamo vami.

  • Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť "zapamätať", vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

  • Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

  • Právny základ spracúvania osobných údajov, spôsob a účel spracúvania

Vaše osobné údaje sme oprávnení i bez vášho súhlasu spracúvať:

  • v rozsahu nevyhnutnom pre plnenie zmluvy uzatvorenej s vami,
  • v rozsahu nevyhnutnom na splnenie právnej povinnosti, ktorú nám ukladá právny predpis, napr. zákon,
  • v rozsahu nevyhnutnom na komunikáciu s našimi užívateľmi,

Osobné údaje spracúvame zároveň za účelom uzavretia a plnenia licenčnej alebo inej zmluvy, ktorú ste s nami uzatvorili v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. b) GDPR.  Ak ste fyzickou osobou, podnikateľom , spracúvame vaše osobné údaje za účelom uzatvorenia zmluvy, ďalej za účelom komunikácie s vami a plnenia našich zmluvných povinností, ktoré sa vzťahujú na príslušný produkt (napr. za účelom telefonickej konzultácie požiadavky, žiadosti, reklamácie, potvrdenia ). Vystavujeme účtovné a daňové doklady, ktoré sme povinní uchovávať a archivovať po dobu stanovenú právnymi predpismi, najmä zákonom o účtovníctve, zákonom o dani z príjmov a zákonom o dani z pridanej hodnoty.). Spracúvanie osobných údajov popísaných vyššie vykonávame za účelom splnenia našich zákonných povinností, v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. c) GDPR. Na základe vami udeleného súhlasu sme oprávnení spracúvať osobné údaje v rozsahu, v akom ste nám ich poskytli prostredníctvom tlačeného formulára alebo formulára umiestneného na webových stránkach spoločnosti SPECTAR ACADEMY. Účelom spracúvania je možnosť informovať vás o produktových novinkách spoločnosti SPECTAR ACADEMY a našich nových akciách alebo službách elektronickou cestou alebo telefonicky.

S kým zdieľame vaše údaje

Vaše osobné údaje nezdieľame s tretími stranami, okrem automatickej detekcie spamu - kontrolujú sa pridané komentáre automatizovanou službou.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského mena). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Ako chránime vaše údaje

Údaje sú uložené v databáze v šifrovanej forme.

Aké máme procesy pri úniku dát

Do 72h je nutné nahlásiť únik údajov Úradu na ochranu osobných údajov podľa nariadenia GDPR.

Z akých tretích strán získavame údaje

Nezískavame žiadne údaje od tretích strán

TOP